Vinter!!!!

Brr, så kallt det varit denna vecka. Nizzan försöker förtvivlat överleva fram till sportlovet då arbetsmängden kvällstid minskar något för att sedan i mitten av mars minska till 0. Ska bli otroligt skönt att ha lediga kvällar och helger.

Och Nizzan som avskyr gym. Var har hon tillbringat två kvällar denna vecka? Jo, en kväll på cirkelträning i krafthallen och en kväll på gym på hotellet i stan. Som om det inte det skulle vara nog, promenerade hon till hotellet (2 km) när det var minus 18 och från hotellet till jobbet när det var -24 grader. Fredagen tog dock priset. Bilen skulle på service. Således var det bara att sätta på sig en massa kläder, köra till verkstaden, vira in sig i alla tillgängliga halsdukar och promenera 3,5 km till jobbet när temperaturen var ca -26 (minst). Och samma procedur på eftermiddagen när bilen skulle hämtas. Och till råga på allt: servicen skulle betalas också. Säg den som har nästan 700 euro löst liggande på kontot bara så där utifallatt.... men det gick denna gång också.

Herrarna i huset hade städat i går, allt utom toaletterna, säger de. Jag tycker det finns massor att åtgärda,men nu har jag a) varit till frissan, b) handlat c) bakat 30 runebergstårtor c) lagat mat d) städat undan efter maten så nu gör jag som de. Herr Nizzan är ute på jobb, gossarna hänger framför TV, dator eller IPod. Finns många saker att städa upp i huset. Men se Frun Nizzan ska jobba nu. Fru Nizzan kan bli husmor på nytt efter den 15 mars, ungefär, då alla kvällsjobb förhoppningsvis är avslutade. Till dess tänker Fru Nizzan inte bevärdiga städningen en blick. Det finns tre herrar Nizzan som är mera hemma.

För övrigt har Fru Nizzan fått en ny beundrar/bloggföljare: Prins Gustav. Kolla in den bloggen, ni! Prins Gustav är bror till Fru Nizzans hund Klinga.

Kommentarer

  1. Tack för tipset :) C går ju andra året i gymnasiet o hon är inställd på att bli barnträdgårdslärare. De får säkert reda på det i skolan sen. Hon ska vara på Sursik må o tis på prao...

    Ha en fin helg!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Utvärdering av YAZIO-appen

Bra ursäkter?

Semester i covid-19-tider