Lördag vecka 2

Så har en vecka till gått av semestern. Och inget speciellt har jag gjort. Egentligen. Hållit på lite i trädgården när det varit varmare, suttit inne och virkat och sett på teve. Inte kommit igång med någon bok, tyvärr. Började läsa om aktionsforskning första veckan och det var intressant. Men flowet kom aldrig. Håller också på med en deckare av Åke Edwardsson. Men kommer liksom inte vidare. Har försökt börja jogga så smått. Var och hejade på löparna i Esse Run. Eftersom sönernas bil är sönder, är det litet begränsat vad man kan hitta på dagtid. Bra, egentligen, eftersom man inte spontant kan hoppa i bilen och fara och shoppa någonstans.

Lite nervös för Nizze 2:s bostad i Hfors. Behov finns egentligen bara för 4-5 månader, sedan är det armén. Men det är lite nervöst, trots att  han kan på bo Nizze 1:s soffa.

Att sådant, denna vecka.

Lyssnade på ett intressant sommarprat av Patrick Tiainen i YLE Vega. Tiainen startade som 21-åring en karismatisk, konservativt bibeltroende församling. Förlovade sig med en söt flicka. De skulle leva som föredömen och var aldrig på tumanhand innan de gifte sig. Inom ett år efter bröllopet avgick pastor Tiainen från sitt jobb. Han hade haft en homosexuell relation. Äktenskapet tog slut. Det var en tragisk historia. Utan att ta ställning till varken den ena eller den andra sidan, så väckte sommarpratet många tankar. Många frågor, som jag inte har svar på. 

Kommentarer

Populära inlägg