Summering

Tredje arbetsveckan slut. Den har innehållit litet allt möjligt. Herr Nizze åkte på jobb till vårt västra grannland, så honom har vi inte sett sedan tisdag morgon. Det har lett till diverse kontroverser hemma hos oss. En kväll hittade fru Nizzan tre främmande mopeder på gården när hon kom hem. Nizze 1 hade rummet fullt med kompisar. Man kunde ha skurit med en kniv genom luften, när fru Nizzan stoppade in näsan i Nizze 1:s rum för att säga "hej". Det är tydligen inte populärt att komma in och hälsa på kompisarna, när de är i 15-årsåldern. Nizze 1 och NIzze 2 hade heller inte någon mat klar, när fru Nizzan kom från jobbet vid halv sjutiden. Fru Nizzan var rätt sur. Spaghetti kunde de åtminstone ha kokat.

En annan kväll var Nizze 1 borta när fru Nizzan kom hem. Nizze 2 kunde meddela att Nizze 1 åkt med med kompisen någonstans. Fru Nizzan exploderade och fick flera gånger förklara för Nizze 2, att det inte var honom hon var arg på. Fru Nizzan hade nämligen, i sin godhet, offrat 24 euro på smällare och raketer till lördagen. Tidigare hade hon hälsat på sin far på sjukhuset och klockan var mer än halv sju när hon kom hem. Förväntade sig således en delikat spaghetti-måltid. Men nähä. Och värst var att Nizze 1 inte gjort läxorna och än mindre meddelat fru Nizzan vart han var på väg. Konstigt nog, lydde han ett ilsket SMS och kom hem och gjorde läxorna kl. 20. Då hade fru Nizzan redan varit ute på en 30-mintuers länk med intervaller (usch, usch) och fått utlopp för sitt adrenalin. Tur det.

I kväll blev det ingen länk. Ont  i halsen, trött. Började städa litet, men det roade inte. Nu sitter jag och Nizzse 1 vid varsin dator. Nizze 2 var ute i byn, men lydde och kom hem halv tio. Just nu ser han på fotboll.

Kommentarer

  1. Hejsan, låter som helt normala tonåringar...
    Annika

    SvaraRadera
  2. Kan läsa att karafolket har en tendens att sprida på sig i nejden, när ingen kvinna håller reda på dem. Hoppas bara att skocken samlas in så småningom. Skulle föreslå att öronmärka dem för alla eventualiteter, så att de kan återbördas till rätt adress.

    mvh Oops

    SvaraRadera
  3. Ska fundera på öronmärkning. Det är ju så vanligt att pojkar har ett örhänge nuförtiden.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Utvärdering av YAZIO-appen

Bra ursäkter?

Semester i covid-19-tider