Semesterdagboken uppdateras

I söndags hade vi konfirmation. Konfirmanderna skötte sig, alla blev konfirmerade och festen kunde börja. En god vän hade bakat tårtorna (underbart fina och dessutom goda) till vårt lilla kalas. Blev en trevlig familjetillställning, men tyvärr kom ingen av släktingarna som bor längre bort. Således har jag frysen full med pajer - tacksamt eftersom det är semestertider, i och för sig.

På måndagen och tisdagen deltog vi i byns Loppis Race, så vi hann inte med så mycket annat de två dagarna. Det tar tid att ställa i ordning, fast loppiset bara varar några kvällstimmar. På måndag kväll var det mycket folk, i går var det rätt lugnt. Någon guldgruva var det inte, men alla euron är ju plus, eftersom det vi sålde var sådant som vi annars bara uppbevarar på vinden.

På tisdagen klarade så slutligen Nizzan 1 mopedteoriprovet. Tredje gången gillt, och nu skulle han till och med ha fått ha flera fel. Semestertiderna ställer till det med uppkörningstiderna, han måste tydligen vänta till slutet av månaden. En stor missräkning för en femtonåring, men vad kan man när inte teoriprovet gick igenom de två första gångerna.

I kväll ska vi på Pedersöre Teater. Ska bli spännande att se vad de hittar på i år.

Och så skulle vi vilja på någon resa. Det är bara det, att kassan sätter käppar i hjulet. Eller så gör vi som alla andra: åker ändå. Det är kanske sista året den äldre sonen kan tänka sig att resa med oss.Kommentarer

Populära inlägg